HS voedingsadvies

Zoete aardappelwafels

Zoete aardappelwafels

Dessert

Zoete aardappelwafels

Hoeveelheid: circa 7 stuks

Duur: 30 minuten

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 250 gr zoete aardappel
  • 200 ml amandeldrink of andere plantaardige melk
  • 1/2 el bakpoeder*
  • 1 el kokosolie*
  • 200 gr havermeel of boekweitmeel
  • 4 eieren
  • 2 el honing*
  • snuifje himalayazout*

Bereiding

Stoom de zoete aardappel gaar.
Mix de zoete aardappel samen met het meel, amandeldrink, eieren, olie, honing en een snuifje zout tot een gladde massa.
Verhit je wafelijzer en vet deze een beetje in, bak de wafels tot ze mooi goudbruin zijn.

Tip: je kan de wafels 2 Ć  3 dagen bewaren in de koelkast of langer als je ze in de diepvries steekt.

 * te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar dessert

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule