Zoete aardappelwafels

Dessert
Zoete aardappelwafels
Hoeveelheid: circa 7 stuks
Duur: 30 minuten
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 250 gr zoete aardappel
- 200 ml amandeldrink of andere plantaardige melk
- 1/2 el bakpoeder*
- 1 el kokosolie*
- 200 gr havermeel of boekweitmeel
- 4 eieren
- 2 el honing*
- snuifje himalayazout*
Bereiding
Stoom de zoete aardappel gaar.
Mix de zoete aardappel samen met het meel, amandeldrink, eieren, olie, honing en een snuifje zout tot een gladde massa.
Verhit je wafelijzer en vet deze een beetje in, bak de wafels tot ze mooi goudbruin zijn.
Tip: je kan de wafels 2 Ć 3 dagen bewaren in de koelkast of langer als je ze in de diepvries steekt.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar dessert