HS voedingsadvies

Zeebaars met witloof en champignons

Zeebaars met witloof en champignons

Hoofdgerecht

Zeebaars met witloof en champignons

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: 30 minuten.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 400 gr zeebaars
  • 400 gr mengeling van witloof en champignons
  • viskruiden
  • 1 lepel mosterd
  • olijfolie
  • italiaanse kruiden
  • peper
  • himalayazout*

Bereiding

Kruid de vis en leg deze in een ovenschotel. Doe er olijfolie over en kruid naar smaak.
Deze mag 20 minuten in een oven van 180 graden.
Snij het witloof in stroken en de champignons in grote stukken.
Stoof het witloof aan in wat olijfolie en voeg daarna de champignons toe.
Kruid deze naar smaak met peper en zout en wat italiaanse kruiden.
Voeg er een lepel mosterd toe en laat garen.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek