Zeebaars met witloof en champignons

Hoofdgerecht
Zeebaars met witloof en champignons
Hoeveelheid: 2 personen
Duur: 30 minuten.
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 400 gr zeebaars
- 400 gr mengeling van witloof en champignons
- viskruiden
- 1 lepel mosterd
- olijfolie
- italiaanse kruiden
- peper
- himalayazout*
Bereiding
Kruid de vis en leg deze in een ovenschotel. Doe er olijfolie over en kruid naar smaak.
Deze mag 20 minuten in een oven van 180 graden.
Snij het witloof in stroken en de champignons in grote stukken.
Stoof het witloof aan in wat olijfolie en voeg daarna de champignons toe.
Kruid deze naar smaak met peper en zout en wat italiaanse kruiden.
Voeg er een lepel mosterd toe en laat garen.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar hoofdgerecht