HS voedingsadvies

Viskoekjes met mangosaus

Viskoekjes met mangosaus

Hapje

Viskoekjes met mangosaus

Hoeveelheid: 12

Duur: bereiding 15 min. + 10 min. in de oven

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingredi├źnten

  • 400 gr witte visfilet
  • 2 lente-uitjes
  • 4 takjes dille
  • 1 ei
  • 2 el amandelmeel
  • olijfolie
  • peper
  • snuifje himalayazout*

  • Voor de yoghurt
  • 1/2 mango
  • 1 limoen
  • 100 gr skyr of plantaardige yoghurt
  • 1 el mayonaise
  • 1 kl kerrie-poeder
  • snuifje chilipoeder
  • snuifje himalayazout*

Bereiding

Snij de vis in grove stukken. Maak de lente-ui schoon en snij grof.
Doe de vis, lente-ui, dille, ei en het amandelmeel in de blender en hak fijn.
Zet dit even in de frigo om op te stijven.
Schil de mango en snij het in stukken. Doe deze samen met de yoghurt,
1 eetlepel limoensap, kerriepoeder in de blender en mix.
Kruid met chilipoeder en zout en zet deze ook in de frigo.
Verwarm de oven op 200┬░C. Maak kleine bolletjes van je vismengeling en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel met wat olijfolie en zet ze voor 10 tot 12 minuten in de oven.
Serveer met de mangoyoghurt.

Tip: Wens je dit als lunch neem er dan een portie groenten erbij

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar aperitief

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek