HS voedingsadvies

Toast champignon

Toast champignon

Lunch

Toast champignon

Hoeveelheid: Voor 1 persoon

Duur: minder dan 15 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 2 sneetjes vezelbrood
  • 1 handje gemengde sla
  • 250 gr champignons
  • geraspte parmezaan van Violife
  • citroen naar wens
  • peper
  • hymalayazout*

Bereiding

Rooster de 2 sneetjes vezelbrood. 
Kuis de champignons en snij ze in blokjes. Bak deze aan in goeie boter en werk af met wat citroen en geraspte parmezaan, breng op smaak met wat peper en hymalayazout.
Roer nog eens goed door.
Dresseer het vezelbrood met de gemengde sla en doe er de champignons over. Werk af met wat extra parmezaan.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk! 

< Terug naar lunch

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule