Scampi met paksoi en kokosmelk

Hoofdgerecht
Scampi met paksoi en kokosmelk
Hoeveelheid:2 personen
Duur:minder dan 30 min.
Budget:laag
Moeilijkheid:beginner
Ingrediënten
- 300 g scampi’s
- 600 g paksoi (of vb: 400g paksoi en 200g groente naar keuze)
- Olijfolie
- 200 ml blikje kokosmelk zonder suiker
- Curry poeder
- Bladpeterselie voor de afwerking
- Zwarte peper
- Himalayazout*
Bereiding
Snij de paksoi in repen en stoof die aan in olijfolie. Zorg dat die nog wat krokant blijft. Kruid met peper en zout. Doe er het blikje kokosmelk en curry naar smaak bij en laat nog even warmen. Bak de scampi’s gaar in wat olijfolie en currykruiden. Voor de versiering nog wat bladpeterselie erover.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk
< Terug naar hoofdgerecht