HS voedingsadvies

Rode koolsalade met gerookte forel

Rode koolsalade met gerookte forel

Lunch

Rode koolsalade met gerookte forel

Hoeveelheid: Voor 2 persoon

Duur: minder dan 15 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 125 gr gerookte forel
  • 200 gr gesneden rode kool
  • 100 gr geraspte wortel
  • 10 gr ongezouten hazelnoot
  • 4 gr verse peterselie
  • 4 gr verse bieslook
  • 4 gr verse dille
  • 1 el olijfolie *
  • 1 el appelazijn
  • 1 tl mosterd*
  • peper
  • hymalayazout*

Bereiding

Scheur de gerookte forel in stukjes en rasp de wortel. Hak de kruiden fijn.
Doe de rode kool en de andere groentjes en kruiden in een grote kom.
Voeg er de gerookte forel aan toe. 
Maak een dressing met de olijfolie, appelazijn, mosterd en het peper en hymalayazout. 
Giet de dressing over je groentjes en meng deze eens goed door elkaar.
Hak je hazelnootjes grof en garneer ze op je bord.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk! 

< Terug naar lunch

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule