HS voedingsadvies

Puree van zoete aardappel met broccoli, groene asperges en gebakken scampi

Puree van zoete aardappel met broccoli, groene asperges en gebakken scampi

Hoofdgerecht

Puree van zoete aardappel met broccoli, groene asperges en gebakken scampi

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 300 g scampi
  • 200 g broccoli
  • 200 g groene asperges
  • 200 g zoete aardappel
  • himalaya zout
  • peper

Bereiding

Kook de zoete aardappel tot puree, giet het water af en stamp of mix deze glad. Kruid deze met peper en zout. Stoom of kook de broccoli ongeveer 18 minuten en de asperges ongeveer 7 minuten gaar.  Scampi kort aanbakken in een hete pan met olijfolie. Schik alles mooi op het bord. Hierbij werd er nog wat bloemkoolbrood toegevoegd.

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule