Portobello gevuld met tomaat en plantaardige kaas
Hoofdgerecht
Portobello gevuld met tomaat en plantaardige kaas
Hoeveelheid: 2 personen
Duur: minder dan 45 min.
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediënten
- 6 portobello’s
- 2-3 tomaten
- 120 gr plantaardige kaas*
- handje peterselie fijngehakt
- hand bieslook fijngehakt
- paar takjes verse tijm
- 1 teentje look
- olijfolie
- versgemalen peper
Bereiding
Was de tomaten, snij in kwartjes en verwijder de zaadjes en snij in kleine blokjes. Doe deze in een kom. Snij de plantaardige kaas ook in blokjes en doe die samen met de peterselie, bieslook en look bij de tomaat. Kruid met peper en wat olijfolie en meng eens goed door.
Verwijder de steel van de portobello en wrijf zowel de binnenkant als de buitenkant in met olijfolie.
Vul de portobello’s met de tomaatmengeling en zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Bestrooi met wat verse tijmtakjes en serveer.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk
< Terug naar hoofdgerecht