HS voedingsadvies

Portobello gevuld met tomaat en plantaardige kaas

Portobello gevuld met tomaat en plantaardige kaas

Hoofdgerecht

Portobello gevuld met tomaat en plantaardige kaas

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: minder dan 45 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediënten

  • 6 portobello’s
  • 2-3 tomaten
  • 120 gr plantaardige kaas*
  • handje peterselie fijngehakt
  • hand bieslook fijngehakt
  • paar takjes verse tijm
  • 1 teentje look
  • olijfolie
  • versgemalen peper

Bereiding

Was de tomaten, snij in kwartjes en verwijder de zaadjes en snij in kleine blokjes. Doe deze in een kom. Snij de plantaardige kaas ook in blokjes en doe die samen met de peterselie, bieslook en look bij de tomaat. Kruid met peper en wat olijfolie en meng eens goed door.
Verwijder de steel van de portobello en wrijf zowel de binnenkant als de buitenkant in met olijfolie. 
Vul de portobello’s met de tomaatmengeling en zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Bestrooi met wat verse tijmtakjes en serveer.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule