HS voedingsadvies

Plantaardige yoghurt met rood fruit

Plantaardige yoghurt met rood fruit

Ontbijt

Plantaardige yoghurt met rood fruit

Hoeveelheid: 1 portie

Duur: 10 minuten

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 15 gr korkante vezelmix*
  • 150 gr rood fruit naar wens
  • 170 gr plantaardige yoghurt
  • topping: kokosschilfers

Bereiding

Doe onderaan in het glas de vezelmix.
Leg er de plantaardige yoghurt erop.
Vervolgens het rood fruit en afwerken met kokosschilfers.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar ontbijt

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek