HS voedingsadvies

Pittige tonijnsalade

Pittige tonijnsalade.

Lunch

Pittige tonijnsalade

Hoeveelheid: 1 portie

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediënten

  • Blikje tonijn natuur ( 100 g uitgelekt)
  • 30 g fetakaas
  • 1 ui
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 3 à 4 koffielepels sambal oelek
  • zwarte peper
  • himalayazout*

Bereiding

Laat de tonijn uitlekken en breek die in stukjes. Snij de ui en de fetakaas fijn en voeg die samen met de olijfolie en de spicy saus bij de tonijn. 
Kruid naar smaak met peper, zout. Lekker met een cracker! Hierbij kan je nog 300 g groenten naar keuze bij eten om een volwaardige portie te hebben.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk

< Terug naar vegetarisch

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule