Panna cotta van pastinaak

Hapje
Panna cotta van pastinaak
Hoeveelheid: 3 stuks
Duur: bereiding 15 min + 2 uur opstijven
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 125 gr pastinaak
- 1/2 stengel citroengras
- 2 blaadjes platte peterselie
- 1 dl kokosroom
- 1/2 dl sojamelk
- 1 blaadje gelatine
- peper
- himalayazout*
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden.
Schil de pastinaak en snij de pastinaak in blokjes en kook deze ongeveer 10 minuten in licht gezouten water.
Warm de kokosroom, sojamelk en citroengras tot aan het kookpunt. Haal van het vuur en doe er de pastinaak bij en mix tot een gladde massa.
Doe er nu het gelatineblaadje bij en meng deze eens goed.
Verdeel de massa over de 3 glaasjes en zet minimum 2 uur opstijven in de frigo.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar aperitief