HS voedingsadvies

Panna cotta van pastinaak

Panna cotta van pastinaak

Hapje

Panna cotta van pastinaak

Hoeveelheid: 3 stuks

Duur: bereiding 15 min + 2 uur opstijven

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 125 gr pastinaak
  • 1/2 stengel citroengras
  • 2 blaadjes platte peterselie
  • 1 dl kokosroom
  • 1/2 dl sojamelk
  • 1 blaadje gelatine
  • peper
  • himalayazout*

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.
Schil de pastinaak en snij de pastinaak in blokjes en kook deze ongeveer 10 minuten in licht gezouten water.
Warm de kokosroom, sojamelk en citroengras tot aan het kookpunt. Haal van het vuur en doe er de pastinaak bij en mix tot een gladde massa.
Doe er nu het gelatineblaadje bij en meng deze eens goed.
Verdeel de massa over de 3 glaasjes en zet minimum 2 uur opstijven in de frigo.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar aperitief

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek