HS voedingsadvies

Mosselen natuur

Mosselen natuur.

Hoofdgerecht

Mosselen natuur

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 2kg mosselen ( 1 kg mosselen hou je ongeveer 300g mosselen over)
  • 200 g ui
  • 200 g groene selder
  • olijfolie
  • zwarte peper

Bereiding

Spoel de mosselen in rijkelijk veel water, tot het water helder blijft. Snij de selderstengels en een deel van de bladen grof. Ook de ui snij je grof.  Stoof de groenten tot ze zacht zijn in een mooie hoeveelheid olijfolie. Doe er de mosselen bij en roer alles door. Kruid met een goede draai van de pepermolen. Dek af en laat op een hevig vuur 4 tot 5 minuten koken, tot de mosselen open zijn, dan zijn ze gaar. Tijdens het koken nu en dan eens opschudden en nog 2x kruiden met een goede draai van de pepermolen.

Smakelijk

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule