mini-cheesecake

Dessert
Mini-cheesecake
Hoeveelheid: 6 stuks
Duur: 20 minuten + 2 uur
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 50 gr ongebrande gemende noten
- 30 gr medjoul dadels
- 12 gr geraspte kokos
- 1 el gesmolten kokosolie
- 300 gr griekse yoghurt
- 3 blaadjes gelatine
- vers fruit naar keuze
Bereiding
Verwarm de kokos en de dooier op een laag vuurtje en laat het ongeveer 10 minuten pruttelen. Af en toe eens roeren dat hij niet aanbakt.
Doe de chocolade in een grotere kom en giet er de warme melk overheen. Wacht tot bijna alle chocolade gesmolten is.
Roer in de kom en verdeel dit over 2 leuke potjes.
Zet ze 2 uur in de frigo en serveer met wat vers fruit of kokosslagroom.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar dessert