HS voedingsadvies

mini-cheesecake

mini-cheesecake

Dessert

Mini-cheesecake

Hoeveelheid: 6 stuks

Duur: 20 minuten + 2 uur

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 50 gr ongebrande gemende noten
  • 30 gr medjoul dadels
  • 12 gr geraspte kokos
  • 1 el gesmolten kokosolie
  • 300 gr griekse yoghurt
  • 3 blaadjes gelatine
  • vers fruit naar keuze

Bereiding

Verwarm de kokos en de dooier op een laag vuurtje en laat het ongeveer 10 minuten pruttelen. Af en toe eens roeren dat hij niet aanbakt.
Doe de chocolade in een grotere kom en giet er de warme melk overheen. Wacht tot bijna alle chocolade gesmolten is.
Roer in de kom en verdeel dit over 2 leuke potjes.
Zet ze 2 uur in de frigo en serveer met wat vers fruit of kokosslagroom.

 * te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar dessert

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek