HS voedingsadvies

Mango-Choqola ijspraline

Mango-Choqola ijspraline

Dessert

Mango-Choqola ijspraline

Hoeveelheid: ongeveer 15 pralines

Duur: 30 minuten + 2 uur opstijven in diepvries

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • ChoQola*
  • praline vormpjes (krijg je gratis bij je consulent bij aankoop van een pot Choqola)
  • 1 mango   
  • 1 handvol amandelnoten*
  • 3 el kokosolie*
  • snuifje himalayazout*

Bereiding

Snij de mango en doe die samen met de noten, kokosolie en fleur de sel in een blender. Alles enkele minuten laten doormixen op hoge snelheid zodat de structuur zeer fijn wordt. Met dit mengsel gaan we onze eerste laag maken, vul de vormpjes voor de helft. Omdat dit nogal precisiewerk is, maak je best gebruik van een spuitzakje of een heel klein lepeltje. Laat alles wat gelijkmatig zakken door zachtjes met je vormpje te trillen. Zet minimum 30 minuten in de diepvriezer om dit laagje hard te laten worden.  Smelt de choQola en vul je vormpje nu volledig op waarin de intussen opgesteven mango mousse zit.
Laat opstijven in de diepvries voor minimum 2 uur. Pralines met een vulling nemen wat meer tijd om hard te worden. Haal ze uit je vormpje en bewaar ze in een gesloten potje in de diepvriezer tot je ze wenst te gebruiken.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar dessert

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek