HS voedingsadvies

Hapje van zoete aardappel met gerookte zalm

Hapje van zoete aardappel met gerookte zalm

Hapje

Hapje van zoete aardappel met gerookte zalm

Hoeveelheid: 12

Duur: bereiding 15 min. + 20 min. in de oven

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 1 zoete aardappel
  • gerookte zalm
  • avocado
  • look
  • rode ui
  • peper
  • hymalayazout*

Bereiding

Snij de zoete aardappel in dunne plakken van 4mm en bak ze in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 20 minuten.
Doorprik ze even om te voelen of ze gaar zijn.
Zet ze nadien in de frigo om af te koelen.
Maak van de avocado een lekkere guacamole en kruid af met peper, zout en look
Snij de gerookte zalm in kleine stukjes
Snij de rode ui in kleine stukjes
Dresseer alles op het schijfje en werk af met wat bieslook

Tip: Wens je dit als lunch neem er dan de zoete aardappel en snij die in de lengte en vergroot je portie avocado en zalm.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar aperitief

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule