Hapje van zoete aardappel met gerookte zalm

Hapje
Hapje van zoete aardappel met gerookte zalm
Hoeveelheid: 12
Duur: bereiding 15 min. + 20 min. in de oven
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 1 zoete aardappel
- gerookte zalm
- avocado
- look
- rode ui
- peper
- hymalayazout*
Bereiding
Snij de zoete aardappel in dunne plakken van 4mm en bak ze in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 20 minuten.
Doorprik ze even om te voelen of ze gaar zijn.
Zet ze nadien in de frigo om af te koelen.
Maak van de avocado een lekkere guacamole en kruid af met peper, zout en look
Snij de gerookte zalm in kleine stukjes
Snij de rode ui in kleine stukjes
Dresseer alles op het schijfje en werk af met wat bieslook
Tip: Wens je dit als lunch neem er dan de zoete aardappel en snij die in de lengte en vergroot je portie avocado en zalm.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar aperitief