HS voedingsadvies

Groene asperges met gerookte forel

Groene asperges met gerookte forel

Hoofdgerecht

Groene asperges met gerookte forel

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: 25 minuten bereiding

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 12 groene asperges
  • 4 hard gekookte eitjes
  • 200 gr gerookte forel in sneetjes
  • bieslook
  • peper
  • hymalayazout*
  • ghee naar wens*

Bereiding

Was de groene asperge en snij het onderste ongeveer 2 cm af. Stoom deze in ongeveer 10 minuten gaar. Kook ondertussen ook de eitjes. 
Eens de eitjes hard gekookt zijn kan je ze pellen en pletten tot je een mooie fijne mengeling hebt. Wens je deze iets nesser dan kan je er wat ghee smelten en deze toevoegen.
Werk af met de bieslook en breng op smaak met het peper en zout.
Verdeel de warme asperges op je bord, leg er het ei bij en werk af met je gerookte forel.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar ontbijt

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule