HS voedingsadvies

Gravad lax van zalm met duo van peer

Gravad lax van zalm met duo van peer

Hoofdgerecht

Gravad lax van zalm met duo van peer

Hoeveelheid: 1 personen

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 1/2 avocado
  • 3 sneetjes gravad lax zalm
  • 1/4 peer
  • 1 bolletje pretty confused (Unicornijs)*
  • olijfolie
  • herbamare kruiden

Bereiding

Halveer de avocado en snij die in lange smalle repen. 
Schil de peer en snij deze in fijne brunoise. 
Snij ook de gravad lax van zalm in fijne repen. 
Haal het ijs uit zodat je die makkelijk kan bewerken.

Dresser de avocado in 2 halve manen en leg in het midden de gravad lax van zalm.
Leg daarop de fijn gesneden peer. Maak een mooie canelle van het ijs en leg er mooi bij.
Werk af met wat olijfolie en de herbamare kruiden.

 * te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek