HS voedingsadvies

Gebakken zalm op het vel met kleurrijke groentjes

Gebakken zalm op het vel met kleurrijke groentjes

Hoofdgerecht

Gebakken zalm op het vel met kleurrijke groentjes

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: 30 minuten.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediënten

  • 300 gr verse zalm (met vel)
  • 200 gr zoete aardappel
  • 200 gr mengeling van wortel, gele paprika en lente ui
  • kruidenblokje*
  • chalot
  • viskruiden
  • peper
  • himalayazout*

Bereiding

Schil de zoete aardappel en snij deze in kleine blokjes en kook deze gaar met een kruidenblokje. Deze mag gemixt worden tot een gladde massa.
Verwijder de zaadlijst uit de gele paprika en snij deze in lange repen. Schil de wortel en snij deze in dunne plakken. Kuis de lente ui op en snij deze dan in lange repen. 
Bak de groentjes in wat olijfolie tot ze gaar zijn en kruid met wat peper en himalayazout.
Bak intussen ook de zalm op zijn velkant in wat olijfolie en kruid deze met de viskruiden. 

Dresser op je bordje…

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek