HS voedingsadvies

Butternut met zeekraal en sint-jakobsvruchten

Butternut met zeekraal en sint-jakobsvruchten

Voorgerecht

Butternut met zeekraal en sint-jakobsvruchten

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 6 sint-jakobsvruchten
  • 300 gr butternut
  • groentebouillon *
  • 50 gr zeekraal
  • peper
  • himalayazout*
  • fijn gemalen walnoot

Bereiding

Snij de butternut in kleine blokjes en kook gaar met de groentebouillon. 
Giet het overtollige vocht af en mix tot een gladde puree.
Stoof de zeekraal in wat boter en look.
Bak de sint-jakobsvruchten en flink wat boter en kruid met peper en zout.
Rooster in een droge pan de fijn gemalen walnoot mooi krokant.
Werk af in een mooi kommetje en serveer met veel liefde.

 * te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule