Butternut met zeekraal en sint-jakobsvruchten

Voorgerecht
Butternut met zeekraal en sint-jakobsvruchten
Hoeveelheid: 2 personen
Duur: minder dan 30 min.
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 6 sint-jakobsvruchten
- 300 gr butternut
- groentebouillon *
- 50 gr zeekraal
- peper
- himalayazout*
- fijn gemalen walnoot
Bereiding
Snij de butternut in kleine blokjes en kook gaar met de groentebouillon.
Giet het overtollige vocht af en mix tot een gladde puree.
Stoof de zeekraal in wat boter en look.
Bak de sint-jakobsvruchten en flink wat boter en kruid met peper en zout.
Rooster in een droge pan de fijn gemalen walnoot mooi krokant.
Werk af in een mooi kommetje en serveer met veel liefde.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar hoofdgerecht