Broccoli met groene asperge en wortel

Hoofdgerecht
Broccoli met groene asperge en wortel
Hoeveelheid: 2 personen
Duur: minder dan 30 min.
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 400 g broccoli
- 100 g wortel
- 100 g groene asperse
- 30 g zaden (mengeling van sesamzaad en hennepzaad)
- peper
- himalaya zout*
- 1 uitje
Bereiding
Maak de groenten schoon. Versnij de broccoli in roosjes en stoom deze 18 min gaar. De stam van de broccoli kan je versnijden en invriezen voor later soep van te maken. Snij bij de groene asperge de onderste 2 cm af voor een bittere smaak en doe die de laatste 5 min bij de broccoli. Wortel versnijden en deze stoven met wat ui in olijfolie. De sesamzaadjes kan je wat aankleuren in een antikleefpan op het vuur. Hou die wel in het oog, deze kunnen rap verbranden.
Dit is een 100% vegan gerecht met een volwaardige portie eiwitten door de zadenmengeling.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk