Appel beignet

Dessert
Appel Beignet
Hoeveelheid: 7 Ć 8 stuks
Duur: 30 minuten
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 1 ei
- 100 gr plantaardig yoghurt
- 80 gr amandelmeel
- 1 tl bakpoeder*
- 50 ml amandelmelk
- kaneel naar wens
- 2 appels
Bereiding
Voeg alle ingrediënten samen en meng deze goed door elkaar.
Was je appel en haal er het klokhuis uit. Snij deze in schijven van ongeveer 4mm.
Wentel de schijven in je deeg en bak ze op een laag vuurtje aan beide kanten
Wens je deze een klein beetje extra te zoeten, dan kan je gerust wat kokosbloesemsuiker nemen.
Tip: Is je beslag wat te lopend dan voeg je wat amandelmeel toe, is het te dik voeg er dan wat amandelmelk toe.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar dessert