HS voedingsadvies

Appel beignet

Appel beignet

Dessert

Appel Beignet

Hoeveelheid: 7 Ć  8 stuks

Duur: 30 minuten

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 1 ei
  • 100 gr plantaardig yoghurt
  • 80 gr amandelmeel
  • 1 tl bakpoeder*
  • 50 ml amandelmelk
  • kaneel naar wens
  • 2 appels

Bereiding

Voeg alle ingrediënten samen en meng deze goed door elkaar. 
Was je appel en haal er het klokhuis uit. Snij deze in schijven van ongeveer 4mm.
Wentel de schijven in je deeg en bak ze op een laag vuurtje aan beide kanten

Wens je deze een klein beetje extra te zoeten, dan kan je gerust wat kokosbloesemsuiker nemen.
Tip: Is je beslag wat te lopend dan voeg je wat amandelmeel toe, is het te dik voeg er dan wat amandelmelk toe.

 * te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar dessert

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule