Hertenfilet met butternut en venkel

Hoofdgerecht
Hertenfilet met butternut en venkel
Hoeveelheid: 2 personen
Duur: minder dan 30 min.
Budget: midden
Moeilijkheid: beginner
Ingrediënten
- 600 gr mengeling van butternut, venkel en rode ui
- 260 gr hertenfilet
- olijfolie
- Italtiaanse kruiden (Piet Huysentruyt)
- peper
- Himalayazout*
Bereiding
Snij de bitternut en de venkel in gelijke stukken en doe deze samen met de fijn gesneden ui in een ovenschaal.
Besprenkel ze met wat olijfolie en de Italiaanse kruiden.
Deze mogen in een voorverwarmde heteluchtoven van 180°c voor ongeveer 20-25 minuten.
Prik even in de pompoen om te zien of deze gaar is, zoniet mag deze nog even verder garen.
Kruid het hertenfilet met peper en zout en bak deze gaar.
Serveer dit op een leuk bord en laat het je smaken.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar hoofdgerecht