Gravad lax van zalm met duo van peer

Hoofdgerecht
Gravad lax van zalm met duo van peer
Hoeveelheid: 1 personen
Duur: minder dan 30 min.
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediƫnten
- 1/2 avocado
- 3 sneetjes gravad lax zalm
- 1/4 peer
- 1 bolletje pretty confused (Unicornijs)*
- olijfolie
- herbamare kruiden
Bereiding
Halveer de avocado en snij die in lange smalle repen.
Schil de peer en snij deze in fijne brunoise.
Snij ook de gravad lax van zalm in fijne repen.
Haal het ijs uit zodat je die makkelijk kan bewerken.
Dresser de avocado in 2 halve manen en leg in het midden de gravad lax van zalm.
Leg daarop de fijn gesneden peer. Maak een mooie canelle van het ijs en leg er mooi bij.
Werk af met wat olijfolie en de herbamare kruiden.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar hoofdgerecht