Zachte bolletjes voor ontbijt

Ontbijt
Zachte bolletjes voor ontbijt
Hoeveelheid: 6 bolletjes
Duur: bereiding 10 min., bakken 50-60 min.
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediënten
- 120 gr amandelmeel
- 1,5 thl bakpoeder*
- 5 etl psylliumvezels
- himalayazout*
- 3 eiwitten
- 200 ml gekookt water
Bereiding
Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng deze eens goed door elkaar.
Voeg er nu de eiwitten bij en mix deze eens.
Doe er het water bij en blijf mixen tot je een dikkere massa hebt.
Laat deze 10 minuutjes rusten. Met natte handen maak je nu 6 bolletjes en leg deze op bakpapier.
Je kan er een topping opdoen. Ik gebruikte wat sesamzaad en hennepzaad.
Bak af in een voorverwarmde oven van 180°C voor 50-60 minuten.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.