HS voedingsadvies

Leef & Eet vezelbrood

Leef & Eet vezelbrood

Ontbijt

Leef & Eet vezelbrood

Hoeveelheid: ongeveer 8 plakjes

Duur: minder dan 45 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 1 zak Leef & Eet vezelbrood*
  • 3 eieren
  • 250 ml griekse yoghurt of 250 ml soja yoghurt
  • 2 soeplepels hazelnootolie
  • 1/2 koffielepel stevia*

Bereiding

Volg het recept op de zak. Dit is afhankelijk of je een groot of klein brood hebt.

Indien intolerant voor lactose kan je de griekse yoghurt ook vervangen door 100 ml aquafaba (vocht van kikkererwten)
Deze kan je opkloppen tot wit schuim en dan als laatste toevoegen. Het broodje komt wel iets minder hoog als dan je yoghurt gebruikt.
Indien je het groot broodje maakt mag je al het vocht gebruiken van je kikkererwten.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk.

< Terug naar ontbijt

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule