Eimuffins

Salade
Eimuffins
Hoeveelheid: 6 stuks
Duur: minder dan 30 min.
Budget: laag
Moeilijkheid: beginner
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 scheutje amandelmelk
- 1/2 courgette geraspt
- 2 lente uitjes
- 1 teentje look
- verse kruiden (bieslook, peterselie)
- 6 snoeptomaatjes
- een paar champignons
- peper
- himalayazout*
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C
Meng de eieren samen met de amandelmelk in een kom.
Klop goed los en kruid af met peper en zout.
Doe wat olijfolie in de pan en bak er de courgette, lente ui, de look,
de verse kruiden en de champignons gaar.
Doe het groente-kruidenmengsel bij de eieren in de kom nemen nogmaals alles goed door elkaar.
Neem een siliconen muffinvorm en verdeel het eimengsel over de 6 vormen.
Werk af met een snoeptomaat bovenop.
Deze mogen voor 25 minuten in de voorverwarmde oven.
* te verkrijgen bij mij.
Smakelijk.
< Terug naar salades