Hoofdgerecht
Wat je eet (of net niet eet) heeft een impact op heel je lichaam en op heel wat gebieden in je leven. Een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon kan daarom de sleutel zijn om het beste uit jezelf te halen. Ontdek snel onze gezonde, gluten- & lactose vrije gerechten.

Hartige taart met groene asperges, prei en kaassaus

Groene asperges met gerookte forel

Open lasagne met gegrilde groenten

Gepofte aubergine met pittige kokos-sperziebonen

Thaise curry met scampi

Kelpnoedels met saus van geroosterde pompoen en knolselder

Pastinaakpuree met gebakken spruitjes en kalkoen

Risotto met broccoli en champignons

Butternut met zeekraal en sint-jakobsvruchten

Vissoep met Noordzeevis

Gravad lax van zalm met duo van peer

Groenten lasagne met zalm

Gegrilde aubergine met lamsgehakt

Cannelloni van courgette

Bloemkoolpizza

Gebakken zalm op het vel met kleurrijke groentjes

Gezonde pizza met tonijn

Zeebaars met witloof en champignons

Ovenschotel van groenten en gebakken pladijs
Portobello gevuld met tomaat en plantaardige kaas

Kalkoenkroket op een bedje van sla

Sint-Jakobsnoten en knolselder met vanille

Pompoensoep met spinnetjes

Hertenfilet met butternut en venkel

Soep van butternut en rammenas

Coquilles met paksoi en currysaus

Frittata van asperges, edename boontjes en tomaat

Omeletwrap met parmaham

Broccoli met groene asperge en wortel

Mosselen natuur

Gebakken tong met champignons

Groene spaghetti met konjacvezels

Scampi met paksoi en kokosmelk

Asperges à la flamande

Gewokte kip met sesam, groene asperges en mange tout
