HS voedingsadvies

Ijspraline van banaan

Vegan chocomousse.

Dessert

Ijspraline van banaan

Hoeveelheid: 8 stuks

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 1 banaan
  • 2 lepels amandelpasta
  • 30g pure 70% chocolade

Bereiding

Snij de banaan in schijven van 0,5 cm.
Smeer ertussen een beetje amandelpasta.
Leg ze op bakpapier, dek ze af en zet ze in de diepvries.
Verwarm de chocolade en dompel ze in de warme chocoladesaus.
Steek ze terug in de diepvries als je zin hebt in ijspralines.
Na de laatste stap, namelijk ze te dompelen in de warme saus chocolade, kan je ze ook direct opeten.
Je kan er eventueel ook topping opdoen van kokosschilfers, of hennepzaad.

Smakelijk.

< Terug naar dessert

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek