HS voedingsadvies

Groene spaghetti met konjacvezels

Groene spaghetti met konjacvezels.

Hoofdgerecht

Groene spaghetti met konjacvezels

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 600 g spinazie in blokjes
  • 200 g kippengehakt
  • 1 potje boursin cuisine light fijne kruiden
  • 1 ui
  • look
  • peper
  • himalaya zout*
  • 250 g konjacvezel*
  • edelgistvlokken* voor afwerking

Bereiding

Snij de uit en look fijn en stoof deze aan in wat olijfolie? Doe er het kippengehakt bij en reuzel deze mooi fijn. Voeg nu de spinazie toe (het kan geen kwaad wanneer deze nog diepgevroren is). Doe er het potje boursin cuisine light bij en kruid naar smaak met peper en himalaya zout. De konjacvezel in heet water laten opwarmen. Hierbij mag je nog wat edelgistvlokken gebruiken als topping.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek