HS voedingsadvies

Broccoli met groene asperge en wortel

Broccoli met groene asperge en wortel.

Hoofdgerecht

Broccoli met groene asperge en wortel

Hoeveelheid: 2 personen

Duur: minder dan 30 min.

Budget: laag

Moeilijkheid: beginner

Ingrediƫnten

  • 400 g broccoli
  • 100 g wortel
  • 100 g groene asperse
  • 30 g zaden (mengeling van sesamzaad en hennepzaad)
  • peper
  • himalaya zout*
  • 1 uitje

Bereiding

Maak de groenten schoon. Versnij de broccoli in roosjes en stoom deze 18 min gaar. De stam van de broccoli kan je versnijden en invriezen voor later soep van te maken. Snij bij de groene asperge de onderste 2 cm af voor een bittere smaak en doe die de laatste 5 min bij de broccoli. Wortel versnijden en deze stoven met wat ui in olijfolie. De sesamzaadjes kan je wat aankleuren in een antikleefpan op het vuur. Hou die wel in het oog, deze kunnen rap verbranden.

Dit is een 100% vegan gerecht met een volwaardige portie eiwitten door de zadenmengeling.

* te verkrijgen bij mij.

Smakelijk

< Terug naar hoofdgerecht

Gerelateerde recepten

Heleen Samyn
Orthomoleculaire therapie
+32 (0)471 72 22 36
heleen@hs-voedingsadvies.be
BTW BE0665.799.585
HS voedingsadvies Heule
Kortrijksestraat 153
8501 Heule
HS voedingsadvies Ieper
Veemarkt 10
8900 Ieper
HS voedingsadvies Dilbeek
Kapelstraat 10
1700 Dilbeek